Fredag den 13:e!

Ibland vill de sig inte, arbetade med en annan bild men jag fick inte till den! Eller jag kanske ska säga att jag inte fick den att stämma med bilden jag hade i huvudet, själva målbilden!, den här fick hoppa in som reserv ;-)De är ingen idé att fortsätta med en vrång bild som inte blir som jag tänkt mig utan de är bättre att lägga ner för dagen och stoppa in den i mappen jobba vidare och försöka med nya krafter en annan gång!

Den här ekan är också en som inte var tänkt att läggas ut men som jag nämnde så fick den hoppa in som reserv idag bara för att jag tycker att de är dags för något nytt på bloggen! Använde den här för att prova lite nya idéer med kontraster i svartvitt! Skulle behövt ta ett par steg bakåt för att få mer utrymme på sidorna, tycker den ser lite hoptryckt ut!

//Anders

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: