Ännu mera bilder!

Vad ska jag säga, blir mycket dator idag, snöstorm på morgonen och regn nu. En bild från i höstas när jag lånade en stuga i Idre. Den här utsikten hade de inte varit dumt att ha hemma, jag vet att dom flesta vill in till städerna men jag trivs bättre så här. Har de som vision att kunna bosätta mig närmare naturen någon gång. Bilden då? Jag vet tyvärr inte vad sjön heter eller vilket fjäll de är i bakgrunden men jag tror att fjället är på Norska sidan, jag var lite vilse!  Måste försöka låna stuga igen där uppe och se till att ha lite längre kortsemester så jag hinner med mera fotograferande för de är så otroligt vackert.

//Anders

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: