Något att längta till!

Skeppsholmen men Djurgården i bakgrunden fotograferat från kajen vid Nationalmuseet mycket tidigt en sommarmorgon 2007. Taget med min första digitala systemkamera, Pentax K10d.

Det är först nu jag lyckats få till bilden som jag vill ha den, jag har lärt mig lite mera om redigering. Kanske ska nämna då också att bilden i original var väldigt varm i tonen, mycket åt det röda hållet alltså. Nu har jag tonat ner de röda och tagit tillbaka den blåa tonen med bara en lite lätt rödaktig ton som det är tidiga mornar! De är tur att jag redan på den här tiden envisades med att fotografera i Raw format! De är så mycket enklare att göra en sådan här tonjustering då, jpeg har vissa begränsningar trots allt!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: