Jag är tillbaka!

Äntligen tillbaka, har varit lite frustrerande med trasig redigeringsdator men nu är de mesta på insidan utbytt. Hårddisken är kvar men den bytte jag innan jul så den är inte direkt gammal den heller!

Inte någon nytagen bild men jag måste erkänna att de inte funnits tid eller intresse att ta nya foton när datorn inte fungerat så idag fick de bli en gammal bild, gammal förresten den är tagen för inte fullt 1 månad sedan.

Jag har som vanligt ingen aning om vad de är för art (heter de så?) på blomman, tyvärr.

Dagen ser lovande ut vad gäller fotograferande så en snabb kopp kaffe så ska jag ge mig ut och se om jag kan hitta något som vill fastna på bild. Behöver om inte annat ställa in lite i importmodulen i Lightroom, med allt nytt i datorn så blev de andra portar för hårddiskarna så jag har fått importera om kataloger mm och mitt fina arkiv som jag börjat bygga upp försvann också! Ja mapparna med innehåll alltså, bilderna har jag kvar så de är bara att börja om med nya mappar, får lära mig att lägga upp mappar på en extern disk så jag slipper leta så mycket i framtiden!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: