Stadslandskap.

 

 

 

 

En bild på ett någorlunda modernt stadslandskap, slussen i Stockholm! Slitet ruffigt och skitigt är bara förnamnet numera, mycket av den verksamhet som fanns på platsen för bara några år sedan är numera borta. Jag antar att Stockholms stad inte förnyar hyreskontrakt här längre som förberedelse inför rivningen av komplexet. Och det märks att de blir mindre och mindre människor i och runt dom lokaler som finns för de blir mer sönderslagna fönster och vandalisering för varje gång jag går förbi.

Jag tycker att både motiv och slitage passar bäst i svartvitt, framhäver mer av den ruffiga känslan som är på platsen. Det enda svåra med bilden var att vänta in tills de inte fanns några människor eller bilar i motivet!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: