Länge sedan sist!

Hittade den här idag, kom på att de var länge sedan jag gjorde en svartvit/färgredigering och röda blommor brukar fungera bra så de blev några bilder på den här!

Nu vet jag inte hur den kommer att se ut på laptopen som har sämre skärm än redigeringsdatorn. Jag har för en gångs skull kommit ihåg att spara den i s-RGB nämligen! Jag har inga större förhoppningar om att färgen ska se bra ut men de här är något jag också måste lära mig.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: