Dagens gissning.

Härligt väder idag, blev en fotopromenad istället för städning! Ingen tvekan om vad som egentligen hade behövts göras men ibland måste de bli omprioritering tyvärr 😉

Nu hittade jag ett sådant där konstigt motiv igen så vi kör en gissningstävlan, vad är de här? Jag tror inte ni får några ledtrådar utan ni får kika på bilden och gissa helt enkelt. Har den i färgversion också men då tror jag det blivit lite lättare att gissa rätt!

Hittade förövrigt ett nytt fik som jag tror kan hamna bland favoriterna, gamla varvet på Djurgårdssidan vid Beckholmen. De har inte varit någon verksamhet där dom senaste åren som de verkat men nu har dom rivit stängslet runt och öppnat en skeppshandel/fik i ett av husen inne på området, och det finns en ganska nybyggd brygga/pir som är som gjord för att sitta och äta glass på!

Tyvärr så är de sanering på Beckholmen så de är inget annat än en sprängstenskulle att titta på just nu men de blir bättre när dom lägger tillbaka jord och planterar lite blommor och buskar igen. Och tyvärr gäller inte saneringen för den var nog välbehövlig utan att de blir så fult när all jord och växtlighet är borta!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: