Färglöst!

Har blivit lite mycket färgglada vårblommor ett tag tycker jag, inget fel i de, blev lite mycket bara. Så här som kontrast så kommer en äldre eka i svartvitt, den var i och för sig nästan svartvit från början då träet blivit silvergrått av ålder och slitage. Fick tyvärr inte med hela ekan i bild i den vinkeln jag ville eftersom någon elak människa satt upp ett kraftigt staket som hindrade mig, högt var de och ut i vattnet gick de också. Taget på Beckholmen ut mot bron och jag hoppas på bättre tur nästa besök, kanske jag hittar någon så jag kommer in bakom staketet!

Om någon av er vet var jag kan hitta fler motiv av den här sorten, äldre slitna saker, så får ni gärna höra av er till mig för jag letar efter såna motiv.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: