Årsracet 2011-08-06

En bild från årsracet Sviestabanan Linköping. Supermono, kommer inte ihåg om bilden är tagen på träning eller om de är från tävlingen men nr3 är en kollega Lars Lindman. Boka in 1:a helgen i Augusti och åk och titta på de här arrangemanget, finns något för alla som på något sätt gillar äldre motorcyklar. Supermono är en inbjuden klass med enkelt reglemente, 1 cylinder, 4 takt max 800 cc minimivikt 95 kg så de blir jämna race som är kul att titta på! I övrigt så är det bara äldre motorcyklar som tävlar/uppvisningskör i nästan alla tävlingsformer på hela stadiumområdet så de finns något för alla! Åk och titta helt enkelt, de är bra priser på inträde/parkering också!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: