Gotland.

En bild från Gotland, närmare bestämt Ekstakusten med Lilla Karlsö i bakgrunden.

Behövde en redigering idag efter 1 veckas uppehåll, nästan, när jag varit på tjänsteresa. Nästan för att jag gjort förslag på ett kollage åt en kollega. De är väl så jag får göra, säljer jag inga av mina egna bilder får jag hjälpa andra med deras bilder istället. De är kul de också och nyttigt för jag lär mig något nytt varje gång jag redigerar en bild.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: