Mera svartvitt

Det är inte alltid de blir som jag tänkt vid redigeringen! Den här blomman, fotograferad i DBV:s trädgård i Visby, hade jag tänkt att göra en mix mellan svartvit bakgrund och färgad blomma av men som ni ser så blev den rent svartvit.

En förklaring till varför de blev så är att när jag försökte öka kontrasten mellan motivet, blomman, och bakgrunden så tyckte jag om den svartvita bild jag såg på skärmen. Jag vet inte vad ni tycker men själv är jag nöjd med resultatet så originalet, 32×40 cm, kommer att bli utskrivet och upphängt på väggen. Jag tror att jag hamnat i någon form av svartvit period nu, inget fel på färg men just nu är de mycket svartvitt.

//Anders

En tanke på “Mera svartvitt

  1. Ping: En förfrågan. « Tankar och foto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: