Kovik

Hej igen.

Otroligt trött efter en mycket skön och produktiv helg på Gotland. Mitt mål var att fotografera och de har jag gjort!

Hade inte tänkt lägga upp något idag eftersom jag som nämnts är otroligt trött men efter att ha sett den här http://www.gotland.net/sv/att-gora/besoksmal-gotland så var jag också tvungen att lägga upp en bild. Trodde faktiskt att de var en av mina bilder först för jag har en i stort sett identisk men de är uppenbarligen så att flera fotografer fastnar för samma vinkel!

Ni som har ögon med er ser att bilden på deras sida inte är dagsfärsk utan har några år på nacken, ekan närmast har tappat något mer av relingen och tågvirket som låg i ekan är borta. Men jag har en nästan identisk bild, måste vara 2007-2008 jag var vid Kovik första gången och fotograferade.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: