Gammal kämpe.

En snabbredigering ikväll, en gammal lastbil ståendes efter Dalhemvägen på Gotland. Stod lite mera avsides för något år sedan men är numera framdragen till vägen, antingen för att skrotas eller förhoppningsvis hämtas av en entusiast. Den är nog tyvärr för dålig för att renoveras men lite användbara reservdelar kan den säkert bistå med.

Om jag varit poetisk hade jag skrivit något i stil med att den gamle står och tittar längtansfullt på sina moderna kollegor som passerar på vägen framför den. Men nu är jag ju inte poet så jag skriver inget sådant 😉 Svartvit då rapsfältet framför tog alldeles för mycket fokus i färg.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: