Raukar.

Sommar, Gotland Asunden.

Tur jag hade GPS, de var inte helt enkelt att hitta hit. Jag hade nog vänt om det inte varit för GPS:en, vägen var 2 hjulspår med grässträng i mitten, insåg senare att dom handtextade vägvisarna faktiskt visade rätt väg.

Blir säkert ett populärt utflyktsmål så småningom, ligger bland mina favoriter men jag hoppas att vägen avskräcker den värsta turistinvasionen ett tag till. Den här platsen får gärna vara lite ”hemlig”.  De kommer absolut att bli ett återbesök för min del.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: