Kovik vippfyr

Jag vet att jag lagt upp vippfyren i Koviks fiskeläge förut men här kommer en ny bild från mitt senaste besök, inte sista utan senaste. Försökte mig på en ”konstnärlig” vinkel med fyrkorgen i centrum men jag vet inte om jag lyckades.

Absolut värt ett besök när ni är på Gotland, lite dåligt skyltat men ca 1 km innan Klintehamn om ni kommer från Visby går det en liten väg in till vänster på ett gärde. Finns bland annat ett vackert Kapell och hela fiskeläget/museet är byggt med insamlat material från hela Gotland.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: