Stor blåklocka.

Idag blev jag utstirrad och kommenterad av en familj när jag fotograferade den här blåklockan, jag lade mig nämligen ner och fotograferade uppåt/inåt istället för att bara ta en ”vanlig” bild. Jag ville få med mönstringen invändigt och då fanns det bara två alternativ, lägga mig ner och fotografera eller gräva upp blomman och vända på den och jag hade ingen spade!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: