Svartvitt o färg.

Nu har jag lagt upp 2 versioner på blomman en med o en utan toning på stjälken, fanns tyvärr inte mycket färg att hämta in då den vinklade av ur fokus in i bakgrunden.

Efter att ha läst ut den här boken, http://www.bokus.com/bok/9789164204004/odjuret/ som var mycket bra men otäck så kunde jag inte låta bli att redigera ett foto i kväll.

Den här har jag lagt ut förut men då i färg. Jag hade redan då en tanke att den skulle provas med svartvit bakgrund. Nu blev de inte riktigt så för jag kunde inte låta bli att prova lite nya grepp så bakgrunden är inte rent svartvit utan mörkt sepiafärgad.  Och för att lyfta ut blomman från bakgrunden så fick stjälken vara färgad den här gången, jag vet inte om jag lyckades men eftersom stjälken tonade in i bakgrunden på färgbilden så blev de ett försök att tona in den i bakgrunden även på den här bilden.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: