Mera blommor.

Jag får be om ursäkt men det blev en blomma till! Nu måste jag snart ta mig i kragen och leta reda på något annat att redigera men när jag försöker så börjar jag leta efter något som passar i svartvitt! Fråga mig inte varför, för de kan jag inte svara på, de bara är så.

Nåja om en vecka så kanske jag börjat fylla minneskorten med nya motiv, de har blivit lite dåligt med de senaste tiden. Var visserligen och letade efter en gammal grafitgruva i veckan, http://www.ukforsk.se/subjects/grafit1.htm , men tyvärr så var det som så ofta i storstadsområdena de mesta rivet och bortforslat så de som fanns kvar var några mindre byggnader och en damm.

Jag gillar annars äldre övergivna platser, de är något med dom som får mig att må bra, bara att gå runt och titta och fotografera sätter fart på fantasin om vad som hänt på platsen, vilka som varit där. Jag har efterlyst sådana platser på Facebook men de går även bra att höra av er här om ni vill tipsa mig om någon plats.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: