Öresundsvarvet.

En av dom stora lyftkranarna på Öresundsvarvet i Landskrona. I det här fotot har jag tagit bort en byggnad i nedre vänstra hörnet och från början var den tänkt att bli rent svartvit, men precis som den här https://fotolinkan.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=1313&action=edit så blev det inte rätt känsla i bilden. Så med 2 lager, ett i färg och ett svartvitt, så provade jag lite olika blandningar och hamnade här. De är väl närmast ett väldigt urblekt färgfoto men jag, och de är min bild, tycker om resultatet och känslan som blev i bilden. Ni får gärna komma med synpunkter och kritik på bilden.

//Anders

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: