Spindelvävsljus.

Jag inser att jag skulle få flera träffar på de här om jag väntade till december men jag kan inte vänta. Ni som läste bloggen i fredags såg att jag försökte fotografera ett ljus i Linköpings domkyrka, med diverse ursäkter för att de var svårt.

De var dom första bilderna från helgen som jag började titta på! Nu vet inte jag om de är ett mästerverk men inte trodde jag att de skulle bli så här bra, alltså jag är nöjd. Tycker att jag fick fram mönstret som var det jag fastnade för när jag såg ljuset och om det blivit bättre med blixt är jag tveksam till nu. För mig så fungerar den mörka bakgrunden, de får ljuset och mönstret att komma fram och ta plats.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: