Ros.

Ingen avancerad blomma till att börja med från Tynningö utan en nyutslagen ros. Jag har insett att jag måste köpa ett bra lexikon över svenska blommor, vilda och odlade, vet ni något så tar jag gärna emot tips. Jag har letat i bokhandeln idag men dom böcker jag hittat är upplagda så att du bör veta vad blomman heter innan du slår upp den och jag behöver något som är tvärt om.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: