Backnejlika.

Nu ser det ut som jag gjort en av mina bilder när jag blandat färg och svartvitt men så är de inte den här gången, de är faktiskt en helt naturlig bakgrund, de blev så här när jag fick lov att krypa riktigt nära med makroobjektivet. Blomman på backnejlikan är inte stor, 15-20 mm, så redan i den här förminskade bilden för webben så är den nästan dubbelt så stor som i verkligheten. Bakgrunden då? Jo de är jorden i rabatten den står i men tack vare att jag gått så nära så är den helt ur fokus så de ser ut som en grå jämn och fin bakgrund. Kan klämma in som slutreplik att min redigerade originalbild direkt ur kameran ligger på 400×310 mm så där är den här lilla blomman riktigt stor 😉

//Anders

En tanke på “Backnejlika.

  1. Ping: Backnejlika version 2. « Tankar och foto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: