Elinghems ödekyrka.

Ibland vill man inte lyssna på vad bilden försöker säga utan försöker att få den att bli något den inte vill, den här bilden på Elinghems ödekyrka på Gotland är väldigt ljus och ”somrig” men de passar inte mot den gråa kyrkan tycker jag. Tittade på den för jag vet inte för vilken gång i ordningen idag och bestämde mig för att prova svartvitt med mycket kontrast och då fungerade den, enligt mig då och eftersom de är min bild så får jag bestämma.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: