Rosenskära

Den här blomman fotograferad på Tynningö hos Mia är en sån som jag behöver hjälp med att artbestämma, jag har fortfarande inte hittat något bra uppslagsverk med trägårdsblommor. Letade i mina floraböcker men de är fältflora och inte speciellt bra i upplägget så jag hittade den inte där! Men vacker tycker jag att den är som ni förstår då den hamnade på bloggen.

Om ni har tips på någon bra enkel trädgårdsblommbok, gärna med blommorna sorterade efter färg så skicka ett meddelande. Dom flesta trädgårdsflora verkar vara gjorda för dom som redan kan för du ska veta namnet på blomman för att hitta den och jag är inte bra på blomnamn 😉

//Anders

En tanke på “Rosenskära

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: