Dragi.

De var gubbdagis igår, vi var några stycken som besökte lastbilsmässan i Jönköping och de är inte bara lastbilar utställt där utan allt i fordonsväg med inriktning på den tunga sidan givetvis. Något som vuxit fort de senaste året är Led belysning och vem säger att den bara kan användas på fordonssidan. 7000 kelvin i temperatur på den här spotlighten, vi var bara tvungna att prova så Dragi agerade modell och jag rattade in kameran på rätt gradtal och resultatet blev inte alltför dåligt trots massor av blandljus från lysrören. Nu är de en spotlight som sagt så ljuset räckte inte riktigt till för att belysa hela modellen men med en softbox så. Och som sagt, fordonsprodukter så de är vädertåligt, led så de blir inte massor med värme som traditionell fastbelysning, 12 alt 24 volt, batteripack finns, och så är de inte fotorelaterat så de kostar inte skjortan och lite till att köpa. De är inte direkt billigt men jämför man med vad fastljus/blixtar kostar i fotohandeln så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: