Mera Tynningö.

Nu saknar jag ett uppslagsverk med trädgårdsväxter igen, gul blomma fotograferad hos Mia på Tynningö. Kände att de behövdes en blomma igen nu efter alla mina konstiga saker senaste veckan. Och jag har försökt hitta namnet på blomman men eftersom jag inte vet vad den heter så går de inte att slå upp eller söka i dom böcker och sidor jag hittat.

//Anders

En tanke på “Mera Tynningö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: