Maskros.

Ikväll fick de bli något enkelt men i mina ögon vackert medan jag väntar på att maten blir klar. De blev en bild på en ensam maskros, jag vet inte om de egentligen går att klassa den som stilleben. Stilen påminner om de men de ska vara vardagsföremål om jag tolkat de hela rätt, mat skedar, gafflar och sånt så växter ska nog inte räknas dit. Strunt sak samma de är min stil och jag gillar de vilket är praktiskt då de är min bild redigerad på mitt sätt.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: