Blåklocka.

Blev en rätt lång skogspromenad idag men trots att kameran var med så blev resultatet magert bildmässigt. Försökte fotografera en fjäril men som vanligt så var ingen av bilderna något att ha när jag tittade närmare på dom. Hade tänkt prova en ny, för mig alltså, teknik i Photoshop men den kräver att motivet är på samma ställe på flera bilder och trots stativet så blev de inte så idag för de blåste lite för mycket, de var inte många mm blomman flyttade sig men de räckte för att de inte skulle gå att använda. Nåja de blir fler dagar och flera motiv att prova med.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: