Efter jobbet.

Har varit märkligt obeslutsam vad gäller redigerandet ett par dagar vad gäller motiv och dessutom krånglade datorn igår så de tog också en stund att reda ut. Idag så har jag provat flera olika bilder men kunde fortfarande inte få fram de jag ville i dom första bilderna jag redigerade. De slutade med de här grässtråt i något som kanske kan kallas stilleben. Apropå datorproblemet igår så går det bra att sponsra mig med en dator ur Apples sortiment, helst en Mac Pro stationär 😉  Har på senaste tiden börjat ogilla Windows som operativsystem mer och mer, Apple är säkert inte problemfritt de heller men de är dags att prova något annat helt enkelt.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: