Hamnens dag 2012 Stockholm.

Idag var det planerat för en promenad runt Djurgården men jag upptäckte att Stockholm hade hamnens dag så de blev ett besök där istället. Jag måste berömma arrangören för i år var det verkligen spridning och representation av alla, nästan, som nyttjar hamnarna! Du var välkommen ombord på alla fartyg och farkoster som låg i hamnarna vilket gav en spridning från S/S Blidösund via vägverkets bilfärja till M/S Romantika. Enligt mitt synsätt så är Blidösund ett riktigt fartyg medan Romantika är ett Hotell som råkar vara flytande. Nåja nu får jag kanske skriva något om bilden istället, de här är lastrummet på Jehander 1, en lastbåt som fraktar sand i och runt Mälaren, jag fastnade för formen på sandfickorna. Den här versionen i svartvitt med relativt hög kontrast tycker jag själv blev bäst.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: