Dahlia igen

Som jag skrev på Facebook igår så borde jag ha tränat redigering redan då men nu blev de inte så av olika anledningar men de får jag ta igen ikväll. Kanske lite fantasilöst med ännu en Dahlia? fotograferad på vägen till hamnens dag i Stockholm 2012-09-30. Nu kan jag inte rå för att jag tycker om blommor, dom blir bra på bild helt enkelt, enligt mig då kanske jag ska tillägga.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: