Eftermiddag på Gotland

 

Vet inte om jag ska skriva så mycket om bilden, sen eftermiddag på Högklint och solen på väg ner bakom molnen i horisonten. Jag har tagit bort ett par telefonmaster i bilden, störande element som blicken fastnade på.

//Anders

5 tankar om “Eftermiddag på Gotland

   • Jag har aldrig besökt Gotland. Jag bara åkte till Malmö, Stockholm och Uppsala *hangs head down in shame*
    Jag måste planera min nästa resor till Sverige! Jag gillar höst men nu är det för sent. Vad är bästa säsong att resa till Gotland? 😀

   • Jag tycker att bästa tiden är slutet på augusti och hela september för ett första besök. Men har du besökt ön en gång så vill du nog tillbaka för att se och uppleva mer, Gotland är beroendeframkallande och alla årstider har sin charm 😉 De är bra med bil för transport runt ön.

 1. Hej! Tack för informationen! Jag skrev det i mitt ”Skandi notebook”. Jag skriver om mina resor till Sverige och andra skandinaviska länder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: