Pyramiden på stranden.

 

De blir en sån där konstig bild idag också, från Gotland naturligtvis. Semestern 2009 på stranden nedanför Hoburgen hade någon byggt den här stenpyramiden. Kanske inte mycket till motiv och himlen i bakgrunden är rätt trist men ändå, de här är Gotland för mig. Jag har nämnt några gånger att jag trivs på ön och skulle gärna flytta dit om jag kunde, de är de där med arbete och pengar som jag inte har löst, ännu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: