Höstlöv.

 

En helt underbar höstdag idag så de blev en promenad på Järvafältet. Självklart så fick kameran följa men ut, nu är inte jag någon landskapsfotograf utan som jag sagt förut så är mitt intresse mer åt dom små sakerna. Jag kunde inte låta bli de här lövet med lite motljus, tycker själv att jag även fick till bakgrunden rätt bra.

Nu hade jag tid att fundera på Apples prissättning när jag strosade runt på fältet, de är ingen hemlighet att jag letar ny icke Windows dator! De jag har upptäckt nu när jag bestämt mig för Mac Pro är att de spelar ingen roll vilken handlare jag köper av för priset är desamma överallt, dum som jag är trodde jag att priskarteller var förbjudna. Visst hade jag haft bra känningar i USA så hade jag kunnat få en till bättre pris, där kostar en med 2 processorer lika mycket som den med 1 kostar i Sverige, jo jag vet de är de där med frakt och anpassning som tillkommer på de priset men jag tycker ändå att även på den lilla marknaden Sverige borde de vara lite konkurrens! Någon som vill sponsra mot att jag nämner er på bloggen så går de bra 😉
//Anders

En tanke på “Höstlöv.

  1. Wow, annan underbar löv! Jag älskar, älskar ljuset här 😀

    Jag har ett Mac Book Pro från 2009. Det är fortfarande fantastiskt. Nu är hårddisken större på Mac Book Pro men jag har en extern hårddisk för backup så… inga fara. Priserna är samma överallt men MBP är en mycket bra dator. Du ska gilla det, tror jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: