Stolt Fjällskivling?

 

 

Här har ni en av anledningarna till att jag inte plockar så mycket svamp, jag tror att de här är en Stolt Fjällskivling men helt säker är jag inte. Nu är visserligen all svamp ätlig men vissa sorter bara en gång så jag håller mig till kantareller.

Jag hade inte tänkt redigera så mycket mera på den här gamla datorn utan hade hoppats på att min beställda Mac Pro skulle dyka upp till helgen men nu visade de sig att dom utlovade 1 till 3 dagarna om den skulle hämtas i ett utlämningsställe blev 7 arbetsdagar istället. Så istället för att ägna helgen åt att lära mig ett nytt operativsystem så får jag väl fotografera och redigera istället. Nu är de inte speciellt sur på att de tar lite extra tid att få datorn eftersom den prismässigt ligger motsvarande en 2 TB:s hårddisk lägre i pris än vad jag skulle få ge i Apple store och en extra disk för bilder är aldrig fel!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: