Svartvitt efter maten.

 

De fick bli en bild till idag, passade bra att pilla med till kaffet efter maten. En bild tagen vid Beckholmen i somras, tror att jag haft en variant av den på bloggen tidigare också i svartvitt. De är nog ett sånt där motiv som passar bäst i svartvitt enligt mig, om inte annat för att få bort fokuset på den irriterande orangea bojen i bakgrunden.

Jag hoppas på hyfsat väder under helgen för jag måste försöka få fram lite bilder att redigera på kursen jag anmält mig till på Fotografiska.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: