Kätting.

 

De blev en återanvändning av en gammal bild idag också, några länkar från en kätting på Skeppsholmen. Jag hade tänkt fylla på bildbanken idag men jag han inte långt innan de började regna så inte blev de mycket fotograferat inte. Ska inte skylla på vädret men nu mellan den färgsprakande hösten och frosten/snön så är de något tunt med motiven ute! Nåja får hitta på något projekt inne istället och som här, gå igenom bildarkivet för att prova lite nya sätt att redigera.

//Anders

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: