Ringmuren.

 

Äsch de blev visst en till idag för jag kunde inte låta bli att leka lite med den här bilden på Visbys ringmur. Vad har jag då gjort när jag lekt runt? Ja de mest uppenbara är att den är svartvit, eller är den de egentligen? Sen har jag lättat lite skuggor här o där, ljusat upp en del saker samtidigt som jag mörkat ner en del andra. Jag har helt enkelt lekt lite i redigeringsprogrammen så den här bilden har jag provat lite olika saker på mest för att lära mig däremot så är inget tillagt eller borttaget från bilden. Och om ni klickar på länken så tycker jag att ni ska följa uppmaningen!

//Anders

 

En tanke på “Ringmuren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: