Höstpromenad i naturreservatet.

Jag hade inte tänkt att lägga upp något mera från min gamla redigeringsdator, väntar på en Mac pro, men företaget som jag beställt av verkar inte kunna leverera så de blir en bild till minst. Valde att ta ut en flexdag idag efter att ha haft en rätt jobbig höst rese och arbetsmässigt, hade dessutom tur med vädret så jag tog en promenad i Frölunda naturreservat. Jag vet inte vad de är för växt jag fotograferat men de är säkert någon som kan tala om det och bilden är oskarp i stora delar men jag tycker om den i alla fall.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: