Svartvit Mälarvik.

 

Lägger upp en gammal bild på Mälarviken vid Kungsängen, jag tror den är tagen från Gröna udden. Jag har alltid tyckt att den här bilden har varit lite rörig i färgerna, tagen i solnedgången som den är, så idag provade jag den som svartvit. Nu har inte ni sett originalet, och kommer inte att få göra de heller så ni får tro på mig att den är mycket bättre som svartvit. De var helt enkelt för mycket olika färger som tog uppmärksamhet, nu är bilden mycket lugnare och sammanhållen. 

Även de här inlägget blev på min gamla Windowsdator då de tyvärr inte fungerade med min första beställning på Mac Pro. Nu har jag gjort en ny beställning av en firma jag handlat av förut som jag bedömer som betydligt mera seriös, dom här kontaktar dig om de blir förseningar inte som den förra där du som kund fick jaga information. Inga namn nämnda, ingen av firmorna sponsrar mig. Kan tillägga att jag var till Apple Store/Täby idag och de var inte min typ av affär Affärskonceptet fungerar säkert men för mig blir de bara stressande med alla dessa anställda som är överartiga och påträngande och verkligen jobbar för att sälja in sig och framför allt Apple till kunderna, kan jag inte bara få gå omkring och klämma och känna utan att bli överöst med information och frågor om jag behöver hjälp. Jag kan prata och jag frågar om de är något jag vill veta dessutom visste jag redan vad jag ville ha och var bara intresserad av att träffa en vanlig försäljare, betala varan och åka hem med den. Personalen är säkert jätteduktig och påläst men jag kommer inte att besöka den här eller liknande konceptbutiker i framtiden, de borde finnas ett mellanting mellan de totala ointresset för kunder vid dom större elektronikaffärerna och de här super amerikaniserade konceptet!

//Anders

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: