Sadel.

 

De är inte lätt att hitta motiv den här årstiden om man som jag då tycker om att vara ute i naturen. Lyckligtvis så älskar jag även äldre slitna saker och det finns fortfarande någon gammal soptipp kvar som kan erbjuda motiv även en sån här trist dag. Den här cykeln har jag fotograferat förut så någon nyhet är de inte, idag blev de den här före detta sadeln som fick bli motiv. Svartvitt igen precis som den här dagen som åtminstone här hemma vid mig går i gråskala.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: