Riktiga flygplan!

 

 

Riktiga flygplan har propeller! En svartvit bild i en konstig vinkel på en av motorerna på Flygande Veteraners DC -3:a Daisy. En av 2st Pratt & Whitney R-1830-90C .   Tänkte vänta till jag fått min Mac innan jag gjorde ett nytt inlägg fast de verkar ta lite tid och efter fotomässan i helgen så blev jag lite inspirerad och kände att jag behövde redigera någon bild för att inte glömma allt.

//Anders

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: