Fredagsredigering.

Söndagspromenad stockholm 100411-3769-Knopp

Den här knoppen på en tistel eller vad de nu är för ogräs kommer de inte att vara många som gillar eller kommenterar på bloggen, den är för extrem tror jag! Apropå redigering och foton så skrivs det mycket i böcker och på olika sidor om hur man ska göra när man redigerar, du ska ha bilden klar i huvudet redan innan du börjar dra reglagen åt olika håll i Photoshop. Jag tror inte att de är så för mig, eller så är de just så de är, jag vet inte och tror inte jag kan förklara hur de går till när jag sätter igång. De liksom bara blir är väl de närmaste förklaring jag kommer! Så här kraftig sepia toning är nog första gången jag använder och för er som tror att jag alltid lägger på vinjettering så har jag inte gjort de på den här bilden men jag har inte heller avlägsnat den naturliga vinjettering som blev av objektivet som användes. Resultatet av mitt svammel ser ni på bilden, gillar ni den är de bra om inte så kanske jag fått er att reagera i alla fall och de är också en framgång.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: