Pelargången.

Pelargång 2009feb14_1659-Edit copy

Sitter och går igenom biblioteket efter bilder jag kan använda på kursen jag ska gå på Fotografiska. Problemet är bara att jag inte kan låta bli att redigera dom bilder jag hittar redan nu i förväg så att säga. Nåja vi får lite arbetsuppgifter där och någon bild ska jag väl lyckas hitta eller göra en ny tolkning av så de löser sig nog.

De här är järnvägsbron i Kungsängen en vinterdag 2009, beskuren och konverterad till svartvitt.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: