Vinter!

_MG_6097-Solnedgång i december

Inte för att jag är den som älskar snö och kyla men ibland så måste jag erkänna att de kan vara vackert även på vintern. Den här bilden tog jag idag vid badplatsen Gröna udden i Kungsängen, de var egentligen solnedgången jag fastnade för men när jag fick trädet mellan mig och solen så visste jag att de var den bilden jag ville ha.

Som ni kanske märkt så har de varit lite dåligt med uppdateringar här på bloggen några veckor. Jag började kursen på Fotografiska för att par veckor sedan och eftersom vi får läxuppgifter med oss hem har de inte hunnits med. De kan bli ett uppehåll till på några dagar när jag byter pc och operativsystem, har haft Mac:en hemma någon vecka nu men eftersom jag räknar med en viss inlärningsperiod och lite trixande innan alla bilder är överförda till den så vill jag inte byta mitt i kursen, nu är de bara en kväll till innan några veckors uppehåll så de kan bli ett byte i närtid, kanske redan till helgen. Redigeringsprogrammen har jag redan köpt i Mac version så dom finns men jag är lite skeptisk till att allt ska gå så lätt som de sägs när jag, enligt reklamen, gör den ultimata pc-uppgraderingen!

//Anders

En tanke på “Vinter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: