Stenen i vattnet.

_MG_6129-Stenen

Då var de dags för första riktiga bilden på Mac, fotograferad idag vid Görvälns slott i Järfälla. Sedan så är den inlagd, säkerhetskopierad och redigerad på Mac:en. Passade på nu när jag ändå bytte dator att gå igenom bildarkiven jag har haft på en massa olika externa hårddiskar, jag följde även ett råd jag fått om att ungefär varannat år så ska du flytta bildfilerna till en annan disk för att hålla dom fräscha. Sen kan man formattera den gamla disken och använda den igen.

De har varit ganska kul att gå igenom alla gamla diskar, hittade en del riktigt gamla bilder som jag trodde försvann när min första externa hårddisk gick sönder. Och jag måste säga att de varit ovanligt lite svärande, de tog visserligen en liten stund att upptäcka hur saker skulle göras med Apples operativsystem. Jag är den första att erkänna att läsa instruktioner inte tillhör mina favortisysselsättningar och de har inte behövts mycket, de mesta har varit väldigt enkelt att utföra utan en massa krångel. Nu börjar även jag snart låta som en levande reklam för hur enkelt allt är med en Mac.

//Anders

2 tankar om “Stenen i vattnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: