Pionknopp.

_MG_3874-Pionknopp

Idag blev en sådan där typisk mellandag med regn som omväxling till snöandet, jag hade tänkt göra massor men de blev inget, lite träning bara. Hittade den här bilden på en pionknopp som jag plötsligt tyckte om, lite konstigt för jag hade inte brytt mig om att poängsätta den när jag importerade den i Lightroom o de har jag som vana att göa med alla bilder utom dom riktigt dåliga som blir x:ade. Nåja de fick bli en 3:a och redigeringsträning idag istället då. De är lite kul att sitta o gå igenom bildarkivet, jag kan sitta o leta/titta på bilderna och bara känna att den bilden tycker jag är bra idag, samma bild som jag tittat på flera gånger utan att fastna för den. Måste vara längre mognadsgrad på en del bilder eller om de beror på humör o känsla hos mig, jag vet inte!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: