Svartvitt träblock.

_MG_3152-Blocket svartvitt

En svartvit bild på ett brytblock framjobbad i Lightroom och Photoshop, jag hade ett specialprogram just för svartvikonvertering i min gamla dator som jag ännu inte köpt till min Mac. Nu är de inte speciellt arbetsamt att göra en bild svartvit utan Silver efex pro 2, som progammet heter, men de jag saknar är dom olika förinställningar och simuleringar av äldre svartvita filmer som finns i programmet! De är helt enkelt enklare att hitta känslan jag vill förmedla med bilden. Nu kan jag drömma om att dom läser bloggen och gillar vad dom ser så jag får ett gratis ex av programmet när dom får reklam  😉

/Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: