På post.

Den ensamma posten-

Posten på slottet såg ganska ensam ut nu på morgonen.

//Anders

6 tankar om “På post.

 1. Då kan det hända att vi korsat varandras rutt. Fast jag nog stod mitt i mot honom i början av bron som leder till slottet. Folktomt var det. Håller med.

  • Jag kom den vägen och gick ner till trappan vid Lejonbacken. Är nog tiden som kan skilja, jag var där någon gång mellan 10 och 11. Får börja titta efter andra som är ute och promenerar med kameran!

   • Ska kolla bilden jag tog från bron vilken tid det var. Men har för mig att jag också rörde mig där runt 10-11 fast normalt är jag ute mycket tidigare för att slippa folk ( undrar varför jag bor i en stor stan) . Men jag visste att på den första sover halva stan fram till eftermiddan. Så man kunde ta det lugnt.

   • Brukar också vara tidigare inne i stan men som sagt nyårsdagen brukar de vaa rätt lugnt. Du var nog några minuter tidigare än vad jag var, 11:15 tog jag min bild enligt kameran.

 2. Nu kollade jag också tiden. Jag var där 11.14 och senare 11.39 Besökte svanarna också mellan tiden. 🙂
  Jag kanske lägger ut bilden /bilderna idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: