Mittra 2

2384-Redigera Mittra

De blev en bild till på Mittra, jag var ju liksom där när jag öppnade Lightroom idag. Däremot så är den här inte upplagd den automatiska vägen i de programmet, jag har provat på ett par bilder men jag är inte riktigt nöjd med hur biden blir efter att den anpassats till storleken som är på bloggen. Gårdagens bild på Mittra tycker jag själv så här i efterhand blev överskärpt så den här är gjord på de gamla lite mera omständiga sättet, de blir bäst så!

//Anders

En tanke på “Mittra 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: